Verzuimverzekeraar
Avero Achmea

Een zieke medewerker? Dan bent u wettelijk verplicht hem of haar maximaal 2 jaar door te betalen. Een behoorlijke kostenpost. Gelukkig kunt u deze kosten opvangen met een Ziekteverzuimverzekering voor personeel van Avéro Achmea, ook wel Grip op Verzuim genoemd. Heeft u slechts enkele medewerkers of juist tientallen? Er is voor ieder bedrijf een passende verzekeringsvorm. Bovendien kunt u ook de inzet en vergoeding van verzuimbegeleiding en re-integratie meeverzekeren. Dit is belangrijk omdat u wettelijk verplicht bent er alles aan te doen om een zieke werknemer te laten herstellen. 

Offerte Avero Achmea ziekteverzuimverzekering
Ziekteverzuimverzekeringen.nl vergelijkt elke verzekeraar die een verzuimverzekering aanbiedt. Middels onze vergelijking kunt u de kosten van het verzuim binnen uw bedrijf reduceren. Door een gerichte aanpak van het verzuim en optimalisatie van de re-integratie maakt u uw bedrijf sterker. Laat ons vrijblijvend een vergelijking maken voor uw verzuimverzekering. Vraag een offerte bij ons op. Vul het verzuim contactformulier in of bel Tel. 072-5092263 ma. / zat. 09:00 - 17:00.

Grip op Verzuim

Heeft u slechts enkele medewerkers of juist tientallen? Er is voor ieder bedrijf een passende verzekeringsvorm. Bovendien kunt u ook de inzet en vergoeding van verzuimbegeleiding en re-integratie meeverzekeren. Dit is belangrijk omdat u wettelijk verplicht bent er alles aan te doen om een zieke werknemer te laten herstellen.

Polisvoorwaarden en verzekeringskaarten

Avero Achmea MKB Verzuim ontzorg-verzekering

Zieke medewerkers? De MKB Verzuim ontzorg-verzekering van Avéro Achmea dekt het risico op loondoorbetaling. Zo weet u precies waar u financieel aan toe bent. Ook krijgt u bij deze verzuimverzekering voor het MKB hulp bij de wettelijke verplichtingen rondom verzuim en re-integratie. U voldoet hiermee aan eisen van de Wet verbetering poortwachter. Krijgt u toch een loonsanctie van het UWV? Als u de adviezen van de bedrijfsarts en van ons heeft opgevolgd, dan vergoeden wij die. 

Avero Achmea Verzuimverkering Conventioneel

Bent u ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf? Veel van uw collega-ondernemers kiezen voor deze verzekering. De Verzuimverzekering Conventioneel van Avéro Achmea dekt het risico van loondoorbetaling voor uw zieke medewerkers. U weet precies waar u financieel aan toe bent. Ook krijgt u hulp bij de wettelijke verplichtingen rondom verzuim en re-integratie. 

Avero Achmea Verzuimverkering Stop Loss

U heeft voldoende financiële middelen om de verzuimkosten van uw medewerkers door te betalen. Maar uiteraard wilt u graag onverwacht hoge kosten voorkomen. Bijvoorbeeld als iemand langer dan gemiddeld ziek is of omdat er meer medewerkers dan gemiddeld ziek zijn. Dan kiest u voor de Verzuimverzekering Stop Loss van Avéro Achmea, met een eigen risico in geld in plaats van tijd. U weet elk jaar precies wat u zelf maximaal betaalt voor zieke medewerkers. Deze verzekering is geschikt voor bedrijven met 25 tot 250 medewerkers. 

Ziekteverzuimverzekering offerte aanvragen

Algemene bedrijfsgegevens


Uitgebreide bedrijfsgegevens


Bent u lid van een brancheorganisatie? *
Bent u aangesloten bij een cao? *
Heeft u nu zieke werknemers? *
Wenst u een offerte incl. arbodienst? *

Personeel


Wenst u oproepkrachten mee te verzekeren?

Personeelsgegevens opgegeven ( direct invoeren of via het Excel formulier )

Excel


Download eerst het Excelbestand en vul de gegevens van uw medewerkers in. Vervolgens kunt u het hier uploaden.

Direct invoeren


Medewerker

Overig