Verzuimverzekeraar
Turien en Co

Turien en Co ziekteverzuimverzekering
Ziekteverzuimverzekeringen.nl vergelijkt elke verzekeraar die een verzuimverzekering aanbiedt. Wij vergelijken ook de ziekteverzuimverzekeringen van Turien en Co. Turien en Co biedt sinds 2006 verzuimverzekeringen  aan. In 2022 is  de MKB Verzuim-ontzorgverzekering aan het product assortiment toegevoegd.

Middels onze vergelijking en verzuimoplossingen kunt u de kosten van het verzuim binnen uw bedrijf reduceren. Door een gerichte aanpak van het verzuim en optimalisatie van de re-integratie maakt u uw bedrijf sterker. Laat ons vrijblijvend een vergelijking maken voor uw verzuimverzekering. Vraag een offerte bij ons op. Vul het verzuim contactformulier in of bel Tel. 072-5092263 ma. / zat. 09:00 - 17:00.

Verzuimportaal Turien en Co

Heeft u een verzuimverzekering bij Turien afgesloten dan krijgt u toegang tot het verzuimportaal. Hier kunt u digitaal uw verzuimadministratie bijhouden. Het portaal ondersteunt u bovendien bij de re-integratie van verzuimende werknemers. Indien er gekozen wordt voor één van de met Turien en Co samenwerkende arbodiensten dan informeert u met één muisklik de arbodienst én wordt uw verzuimmelding doorgestuurd naar de afdeling voor verdere behandeling van uw claim. U hoeft niet apart een schademelding te doen. Indien u, in overleg met de afdeling, kiest voor een afwijkende arbodienst, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de melding aan de arbodienst.

Informatie werkgever ziekteverzuimverzekering

Ziekteverzuimverzekering offerte aanvragen

Algemene bedrijfsgegevens


Uitgebreide bedrijfsgegevens


Bent u lid van een brancheorganisatie? *
Bent u aangesloten bij een cao? *
Heeft u nu zieke werknemers? *
Wenst u een offerte incl. arbodienst? *

Personeel


Wenst u oproepkrachten mee te verzekeren?

Personeelsgegevens opgegeven ( direct invoeren of via het Excel formulier )

Excel


Download eerst het Excelbestand en vul de gegevens van uw medewerkers in. Vervolgens kunt u het hier uploaden.

Direct invoeren


Medewerker

Overig