Verzuimverzekeraar
De Goudse

Met De Goudse ziekteverzuimverzekering met arbodienstverlening bent u verzekerd van loondoorbetaling van uw zieke medewerker. √Čn kunt u rekenen op een effectieve aanpak voor (het voorkomen van) verzuim.

Ziekteverzuimverzekering met Arbodienst

Kiest u voor de Goudse verzuimverzekering met arbodienstverlening? Dan heeft u de keuze uit de arbodiensten ArboNed en Perspectief waarmee wij samenwerken. Kiest u voor een van deze twee arbodiensten? Dan ontvangt u budgetten voor preventie en re-integratie. Kiest u liever zelf een arbodienst? Dat kan! U ontvangt dan alleen geen gegarandeerde budgetten voor preventie en re-integratie. Voor de re-integratiekosten kijken we dan per zieke werknemer of de baten hoger zijn dan de kosten om te bepalen of we meebetalen. Ook vergoeden wij geen boete als u niet voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Polisvoorwaarden en verzekeringskaarten

Persoonlijke verzuimbegeleiding

Met de Goudse ziekteverzuimverzekering heeft u recht op een persoonlijke VerzuimCoach: een sparringpartner voor vragen over preventie en re-integratie. Uw VerzuimCoach regelt bijvoorbeeld kosteloze juridische bijstand bij geschillen over de loondoorbetalingsplicht. U kunt ook gebruik maken van onze diensten en trainingen uit onze Preventiezaak. Deze helpen u om te voldoen aan uw wettelijke verplichting om te zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. 

Ziekteverzuimverzekering offerte aanvragen

Bedrijfsgegevens


Personeel


Wenst u oproepkrachten mee te verzekeren?

Personeelsgegevens opgegeven ( direct invoeren of via het Excel formulier )

Excel


Download eerst het Excelbestand en vul de gegevens van uw medewerkers in. Vervolgens kunt u het hier uploaden.

Direct invoeren


Medewerker

Overig